Cute: Mini-Monaco’s in het zwembad!

Met een zwemkampioen als moeder – kijk prinses Charlene hier weer eens lekker van het scherm spatten - is het geen wonde...

Lees ook

Met een zwemkampioen als moeder – kijk prinses Charlene hier weer eens lekker van het scherm spatten – is het geen wonder dat de Mini-Monaco’s al jong kennis maken met het zwembad.

Wij zijn echter vooral onder de indruk van de kleding van hun ouders. Wat doe je aan als je met je dreumestweeling van anderhalf gaat zwemmen? Een badpak, zou je denken. Hooguit een korte broek. Zo niet prinses Charlene van Monaco, die zich aan de rand van het zwembad drapeerde in een net-geen-avondjurk met enorme schoudervullingen. Prins Albert was ook echt gekleed op de gelegenheid, met zijn jasje, dasje en leren schoenen. Prins Jacques en prinses Gabriella daarentegen, hadden wel een echte zwembadlook ? compleet met tegen de zon beschermende rompertjes.

In vol ornaat bij de pool

© Gala  © Gala

Het was een gevalletje ijzer-smeden-als-het-heet-is. Eerder op de dag was hoffotograaf Luci over de paleisvloer geweest en had het prinselijk stel gefotografeerd bij de benoeming van Charlene als officiële ‘peettante’ (Waarom geen ambassadeur? Zo Veel Vragen!) van het Rode Kruis in Zuid-Afrika. Dus maakten ze van de gelegenheid gebruik – toch net in de professionele make-up – om ook meteen even te poseren met hun kinderen. Volgende keer misschien toch even snel wat anders aandoen, want we blijven hierom lachen.

Mini-Monaco’s worden al groot

© Gala  © Gala

Wat betreft de Mini-Monaco’s: hoe lief zijn die? We denken zomaar dat prinses Gabrielle een beeldschone redhead aan het worden is. Het is even graven in de eerdere generaties, maar Alberts moeder prinses Gracia, ook bekend als filmster Grace Kelly, had toen ze jong was ook rossig haar, dus daar zou ze het van kunnen hebben. Grace was een bottle blondine, haar man prins Rainier had donker haar, net als hun kinderen Albert, Caroline en Stéphanie.

Schoudervullingenalert!

© Palais Princier © Palais Princier

Hier zie je Charlene eerder op de dag, toen ze tot ‘peettante’ van het Rode Kruis van Zuid-Afrika werd benoemd.

Royal badkleding

© Getty Images © Getty Images

Prins Albert en prinses Charlene bezitten overigens wel badkleding, zoals ze bewezen tijdens een plons in hun eigen zee voor de kust van Monaco. Toch fijn om Doorluchtige Hoogheden te zijn.

Laatste nieuws

Zie ook