Lief: Xess Xava geeft nu al kusjes

We kunnen er niet meer omheen hoor: Xess Xava is nu al een hartendief! Yolanthe kon het niet laten om weer een te lieve...

We kunnen er niet meer omheen hoor: Xess Xava is nu al een hartendief! Yolanthe kon het niet laten om weer een te lieve video van haar lieve zoontje te delen en daarmee laat zowel Yo als Xess de harten van haar volgers smelten. 

Op Instagram – waar anders? – deelt Yolanthe het intieme moment met Xess Xava. In de video zie je moeder en zoon met een Snapchat filter. Het is overduidelijk dat de kleine Xess al precies weet hoe hij kusjes moet geven. Yolanthe vraagt aan hem of ze een kusje van hem mag en vervolgens maakt hij een paar smakgeluidjes. Cute!

We hadden niet anders verwacht, maar onder de video werden alleen maar emoji met hartjesogen geplaatst. Het is duidelijk dat niet alleen Yolanthe gek is op haar zoon! Bovendien krijgt ze onder video’s en foto’s met Xess over het algemeen ook veel meer reacties dan onder andere foto’s, dus het blijkt wel weer dat hij nu al een publiekslieveling op Instagram is. We begrijpen compleet dat ze regelmatig beelden van hem deelt. Welke moeder wil nu niet iets liefs over haar zoon horen?!

Bekijk de video hieronder:

Lees ook:

Laatste nieuws