Zó kom je aan de schommel van prins George

Het is je vast niet ontgaan dat prins George onlangs zijn verjaardag vierde met een stel nieuwe (schattige!) foto's en d...

Het is je vast niet ontgaan dat prins George onlangs zijn verjaardag vierde met een stel nieuwe (schattige!) foto’s en dat daar nogal wat ophef over is ontstaan. Hij werd zelfs uitgescholden. Gelukkig is dat vandaag anders, want dit is het verhaal achter de schommel waar George mee poseert.

Prins George straalde tijdens de fotoshoot niets anders dan schattigheid uit. De peuter blies drie kaarsjes uit op zijn verjaardagstaart, maar voordat het zover was moest hij wel even op de foto. Dat gebeurde allemaal in de achtertuin van papa en mama. Daarbij viel één detail op: de te leuke schommel waarin William & Catherine gegraveerd staat, een huwelijkscadeau aan zijn ouders in 2011.

prins george © Matt Porteous / Kensington Palace

prins george © Matt Porteous / Kensington Palace

Maar hoe kom je zelf aan een schommel zoals de Britse royals? Hello! is daarachter gekomen. De maker van deze schommel is The Oak & Rope Company wat een familiebedrijf uit Kent, een graafschap niet ver van Londen, is. Zij hadden geen idee dat de schommel gebruikt werd voor de foto’s en waren daarom positief verrast toen de foto’s naar buiten werden gebracht. Destijds kozen zij er expres voor om niet te vermelden dat zij de schommel hadden gemaakt omdat het een private matter was. Nu een journalist ernaar heeft gevraagd komt het jonge, kleine bedrijf er wél voor uit. Grote kans dat ze het de komende tijd heel druk gaan krijgen!

Lees ook:

Laatste nieuws