4 gouden outfit regels voor je op date gaat

Of je je nu klaarmaakt voor een eerste date - spannend! - of dat je al jaren samen bent met dezelfde man: date nights br...

Lees ook

Of je je nu klaarmaakt voor een eerste date – spannend! – of dat je al jaren samen bent met dezelfde man: date nights brengen altijd een soort spanning en stress met zich mee. Want wat trek je in hemelsnaam aan om indruk te maken op de persoon met wie je op stap gaat? Hier zijn vier gouden regels waar je je aan vast kunt houden.

Als je met iemand hebt afgesproken wil je je uiteraard wel zo prettig mogelijk voelen en je outfit is daar een groot onderdeel van. In de juiste kleding voel je jezelf al snel like a million dollars, maar betekent het dat je daarom een nietsverhullend jurkje aan moet trekken? Niet als je de volgende tips volgt.

1. Draag je favoriete items

Iedereen heeft een paar items in de kast hangen die al snel tot ultieme favoriet gebombardeerd worden. Je weet wel, van die kledingstukken die je wanneer dan ook kunt dragen en die altijd goed zijn. Zorg dat die gewassen en gestreken zijn voor je date begint.

2. Vergeet trends

In de winkels kom je bijna niets anders meer tegen dan off shoulder items, maar als dat simpelweg niet jouw ding is kun je dat beter niet aantrekken als je met iemand op stap gaat. Houd je liever vast aan je eigen persoonlijke stijl, daar voel je je gegarandeerd het beste bij.

3. Wees sexy

Je mag je best sexy aankleden, zolang je maar iets aan de verbeelding overlaat. Het is heus niet nodig om benen en decolleté te laten zien als je ook smaakvol sexy kunt zijn. Uiteindelijk draait het allemaal om balans.

4. Comfort

Tot slot is het belangrijk dat je jezelf voelt in de outfit en dat je je op je gemak voelt. Ben je geen queen op stiletto’s? Laat die dan lekker thuis en ga voor een andere mooie schoen. Voel jij je goed in zwart? Dan kun je prima zwart dragen.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook