Lauren Verster woest op Jort Kelder na uitspraken breuk

De relatie tussen Jort Kelder en Lauren Verster liep vorig jaar op de klippen. Lange tijd was er niks bekend over de red...

Lees ook

De relatie tussen Jort Kelder en Lauren Verster liep vorig jaar op de klippen. Lange tijd was er niks bekend over de reden van de breuk, maar daar heeft Jort verandering in gebracht. In een radioprogramma onthult de presentator dat hij is bedrogen door Lauren. Zijn ex is not amused, laat ze weten aan Shownieuws. 

Lauren bevestigt dat ze inderdaad een ander had. “Ik heb dit meer dan een jaar uit alle interviews gehouden, ook uit liefde voor Jort”, vertelt ze in een telefoongesprek met Shownieuws. “Niemand heeft daar iets mee te maken. Nu kiest hij ervoor om dit te zeggen en word ik de hele dag gebeld.”

De presentatrice baalt ervan dat haar ex het nieuws naar buiten heeft gebracht. Ze vertelt dat ze verschrikkelijk verliefd werd op iemand anders. “Ik heb daar een hele tijd mee geworsteld, maar ben zo heftig verliefd geworden en dat bleef maar aanhouden”, zegt Lauren.

De BN’er claimt dat ze het eerlijk heeft verteld tegen Jort. Ook onthult ze dat de verliefdheid er nog steeds is en dat het om haar huidige vriend Jasper gaat. “Na een jaar ben ik nog steeds met hem samen”, aldus Lauren.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook