Familiedrama voor Tineke Schouten

Tineke Schouten en haar man Hans Brunyanszki gaan een enorm moeilijke periode door. De comédienne wordt gechanteerd door...

Lees ook

Tineke Schouten en haar man Hans Brunyanszki gaan een enorm moeilijke periode door. De comédienne wordt gechanteerd door haar stiefzoon. “Oké, je betaalt me nu twintigduizend euro of ik hang de vuile was op in de media,” dreigt de stiefzoon. 

Tineke en haar man staan op het punt om aangifte te doen bij de politie. “Dat is natuurlijk uiterst triest”, aldus Hans tegen Privé. Tineke’s stiefzoon zou geld en promotie willen voor de kickbokscarrière van zijn dochter. De comédienne wil daar niet aan meewerken, waarna hij heeft besloten om de media op te zoeken. Hans zegt niet te weten wat zijn zoon in de media zou willen onthullen.

Het stel brengt dit verhaal natuurlijk niet zomaar naar buiten. Tineke’s stiefzoon zou de twee al meerdere keren onder druk hebben gezet om hem grote sommen geld te betalen. “We willen gewoon niet te veel privézaken op het internet plaatsen. Dus ze heeft bedankt voor de eer en daarmee zou de kous af moeten zijn, maar dat is hij nu kennelijk niet. Dus moeten er nu andere maatregelen komen tot de rust weerkeert,” aldus Hans.

Lees ook:

Bron: Nu.nl

Laatste nieuws

Zie ook