Schokkende onthulling over relatie Jort Kelder en Lauren Verster

De relatie tussen Jort Kelder en Lauren Verster is alweer een paar maanden uit. Al die tijd heeft Jort zijn kaken stijf...

Lees ook

De relatie tussen Jort Kelder en Lauren Verster is alweer een paar maanden uit. Al die tijd heeft Jort zijn kaken stijf op elkaar gehouden over de reden van de breuk. Tot nu. De presentator onthult de échte reden waarom de twee uit elkaar zijn gegaan. 

De breuk tussen Jort en Lauren kwam voor velen als een verrassing. Ook voor Jort. In een radioprogramma vertelt hij dat hij dacht dat de relatie voor eeuwig zou zijn. “Voor eeuwig klinkt wel heel romanachtig, maar ik dacht wel dat het iets langer zou duren. Dat is toch niet helemaal zo gegaan.”

Eerder deed de presentator nog een beetje vaag over de breuk. Vandaag onthult Jort de ware reden. Hij is bedrogen door Lauren. Er was een andere man in het spel. “Die is gewoon met een ander gegaan,” aldus Jort.

Lauren is inmiddels gelukkig met cameraman Jasper. Jort is nog single en dat vindt hij wel prima zo. In het radioprogramma vertelt hij dat hij ‘bewust vrouwloos is’ en dat hij er even helemaal klaar mee is.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook