Wat doen de royals op vakantie?

Paleis dicht, tiara af – wat doen royals verder zoal op vakantie? Nou, het zijn soms net normale mensen: ze dringen hun...

Lees ook

Paleis dicht, tiara af – wat doen royals verder zoal op vakantie? Nou, het zijn soms net normale mensen: ze dringen hun kinderen fruit op en maken heel veel foto’s, geniet even mee.

Koningin Margrethe van Denemarken ? heeft zich inmiddels bij haar man prins Henrik gevoegd in zijn kasteel bij Cahors. Daar maakt ze de plaatselijke markt onveilig met een gezellige mand, een degelijke schoudertas en vloeiend Frans, want na 49 jaar met een lastige Fransoos kan ze net zo kleurrijk kletsen (en schelden) als hij. Dat laatste was hier niet nodig, alle aankopen verliepen vlot. Next!

Prinses Ingrid zit op zee

God Sommer ??

Een foto die door crownprincessmm is geplaatst op

Kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen maakte deze foto van haar oudste dochter, prinses Ingrid Alexandra. Het kroonprinselijk paar maakt met hun kinderen af en toe een verre reis, zoals naar Mexico. Maar meestal blijven ze in Noorwegen, waar ze graag zeilen, varen en kamperen.

Griekjes aan het fruit

Greek life.???? Een foto die is geplaatst door Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) op

Prinses Marie-Chantal van Griekenland zit met prins Pavlos en de rest van de familie in de buurt van Porto Cheli, waar ze zeilen, zwemmen en surfen. En omdat haar vier zonen het liefst ‘pizza voor ontbijt, lunch en diner’ zouden eten, móeten ze ook aan het fruit, want royal moeders zijn daarin exact zo als moeders zonder een schatkamer.

Prinses Tatiana op Spetses

Prinses Tatiana van Griekenland zit met haar man prins Nikolaos in de buurt van Spetses en uiteraard is hun dierbare viervoeter Rumi er ook bij.

Pauline op een eenhoorn

Me, Crazy ? Let me get down my unicorn and slap you ???   Een foto die is geplaatst door Pauline Ducruet (@paulinedcrt) op

Pauline Ducruet, de dochter van prinses Stéphanie van Monaco, is dol op Bali, maar verkiest voorlopig het ouderlijk huis, Villa Clos Saint Martin. En met zo’n zwembad met uitzicht over de baai voor Monte Carlo zal iedereen dat kunnen begrijpen.

Mother of Dragons!

Learning to fly ?

Een foto die is geplaatst door Theodora (@tgreece) op

De opblaasbeesten waren zeker in de aanbieding, want prinses Theodora van Griekenland legde deze vast. Het is een béétje ‘Game of Thrones’, maar dan de zon-zee-zwembadversie.

Cleo ligt in een fontein

You only live once #BavarianBaptism #SplishSplash???? Een foto die is geplaatst door C.O.S (@cleovonadelsheim) op

Cleo von Adelsheim, terug van haar huwelijksreis met prins Franz Abrecht, zocht koelte in een Beierse fontein.  Toch een heel ander beeld dan het keurige stel dat ze op hun huwelijk waren. Bij een volgende lichting kiekjes praten we je verder bij!

Laatste nieuws

Zie ook