Kleine André Hazes is druktemaker in Monique’s buik

André Hazes jr. en Monique Noël zijn in de wolken met de zwangerschap. Ze verwachten in oktober hun eerste kindje. Dit w...

André Hazes jr. en Monique Noël zijn in de wolken met de zwangerschap. Ze verwachten in oktober hun eerste kindje. Dit weekend was super bijzonder voor het stel, ze zagen hun kleintje voor het eerst heel duidelijk. En dat allemaal dankzij een 4D echo van Dr. Papa. 

“Hij doet het super en groeit als kool! Als vader ben je trots wanneer je te horen krijgt dat je echt niet om zijn ‘fluit’ heen kan. Ik denk alleen wel dat hij op zijn 6e papa al in gaat halen, haha! Ik kan niet wachten tot je er bent. Oktober kan ik je eindelijk vasthouden! Trots op jou en je moeder!”, schrijft André bij een foto van de echo.

De kleine André is niet alleen een grote en gezonde baby, maar ook een enorme druktemaker. Als Monique ’s avonds op de bank ligt, is het een drukte van jewelste in haar buik. De baby gaat flink tekeer en dat heeft de aanstaande moeder voor ons vastgelegd in een video. “Moves like daddy”, schrijft ze erbij. Het is heel duidelijk: de baby is een échte Hazes!

Lees ook:

Laatste nieuws