Daphne Deckers doet opmerkelijk uitspraak over penisfoto’s

Daphne Deckers heeft gesproken. Of nou ja, geschreven. In haar column voor de Telegraaf laat ze weten hoe zij (en andere...

Lees ook

Daphne Deckers heeft gesproken. Of nou ja, geschreven. In haar column voor de Telegraaf laat ze weten hoe zij (en andere vrouwen volgens haar) over de zogenaamde dick pics denken: foto’s van een penis. En ze laat haar mening duidelijk horen…

Inspiratie voor haar column is het fenomeen datingapps. Met het succes van onder andere Tinder en Happn vliegen de datingapps als digitale paddenstoelen uit de grond en daar heeft Daphne iets over te zeggen. Ze spreekt de mannen die graag dick pics sturen in het bijzonder namens de vrouwen uit Nederland aan.

Er is maar één ding dat vrouwen niet hoeven te weten, en wat ze al helemaal niet close-up willen zien: een foto van je lul. Niet stijf, niet slap, niet sneaky uit een short – gewoon níet!

Daphne schrijft dat ze dit gedrag van mannen maar moeilijk kan begrijpen, vooral omdat vrouwen simpelweg niet geïnteresseerd zijn in foto’s van hun ‘hengel’. Vrouwen zitten daar volgens haar na twee Hallo, hoe gaat het-berichtjes absoluut niet op te wachten. En eigenlijk heeft ze daar gelijk in, niet?

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook