Te schattige nieuwe foto’s van prins George!

Ter ere van de derde verjaardag van prins George zijn er nieuwe foto's vrijgegeven van de prins én zijn beste vriend, pr...

Lees ook

Ter ere van de derde verjaardag van prins George zijn er nieuwe foto’s vrijgegeven van de prins én zijn beste vriend, prins Lupo, viervoeter Lupo (de royal hamster komt helaas niet in beeld).

De foto’s zijn vorige week genomen in de tuin van Anmer Hall, waar prins George woont met zijn ouders, prins William en hertogin Kate. “De hertog en hertogin van Cambridge hopen dat mensen van de nieuwe foto’s zullen genieten en willen iedereen bedanken voor alle aardige gelukwensen voor zijn derde verjaardag,” aldus een woordvoerder van Kensington Palace.

Moderne kleren!

© Matt Porteous / Kensington Palace © Matt Porteous / Kensington Palace

Wat meteen opvalt is dat George nu eens niet is opgetuigd als een voorvader uit 1873, maar gewoon kleren van nu aangeeft. En die staan hem goed. Niet dat we niet dol zijn op gesmokte bloesjes en antieke borduursels, maar je kunt ook nog teveel continuïteit in je koninklijke familie willen hebben. Love the outfits!

Professionele fotograaf

© Matt Porteous / Kensington Palace © Matt Porteous / Kensington Palace

Hertogin Kate nam dit keer niet zelf te foto’s, maar liet het over aan Matt Porteous. “Ik heb erg genoten van de kans om deze foto’s van prins George te mogen nemen,” aldus Matt. “Het was een heel ontspannen en leuke sfeer. En ik vind het een eer dat ze hebben besloten deze foto’s met het publiek te delen.”

Schommel op naam!

© Matt Porteous / Kensington Palace © Matt Porteous / Kensington Palace

De nieuwe royal must have is duidelijk een handgemaakte schommel op naam. William en Catherine, zoals Kate voluit heet, kregen de schommel als housewarming-geschenk van vrienden.

Laatste nieuws

Zie ook