Sylvie Meis onthult het geheim achter haar slanke figuur

Beau Monde mocht onlangs met Sylvie Meis om tafel en dat leverde interessante gesprekstof op. Syl doet een boekje open o...

Lees ook

Beau Monde mocht onlangs met Sylvie Meis om tafel en dat leverde interessante gesprekstof op. Syl doet een boekje open over de dilemma’s in het leven, maar onthult ook wat nu precies het geheim is achter haar – wij quoten – slanke, curvy en atletische figuur. Hint: eerst sporten, dan naar het strand.

Ja, zelfs op vakantie duikt Sylvie eerst de sportschool in voordat ze neerploft bij het zwembad of de zee. Alhoewel, van ‘bakken en braden’ is ze geen fan, dus het liefst blijft ze zelfs dan actief. Maar hoe behoudt ze haar slanke figuur? We kunnen je vertellen dat ze er hard voor werkt.

Een fit lijf heeft niets te maken met wonderen, maar met discipline.

Duidelijk taal en eigenlijk is het heel simpel. Om een figuur als Sylvie Meis te krijgen train je vier keer per week door eerst cardio te doen en vervolgens een rondje krachttraining. Dus ja, ook op vakantie houdt ze zich hieraan vast. Verder is eten erg belangrijk voor Syl en voor een gestroomlijnd bikinilijn houdt ze zich vooral vast aan een 5:2-principe. Dat betekent dat ze vijf dagen per week gedisciplineerd leeft. Met andere woorden, weinig koolhydraten, veel eiwitten, veel groenten en géén suiker. De andere twee dagen geniet ze. Maar waar geniet Sylvie dan van? Ze biecht op dat een koude Kinder Bueno haar ultieme guilty pleasure is. Weten we dat ook weer!

Lees het complete interview in de nieuwe Beau Monde. Nu in de schappen! Of laat ‘m direct bij je thuis bezorgen.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook