Oei: Thaise kroonprins halfnaakt gespot

De Thaise kroonprins Maha Vajiralongkorn - probeer dat maar eens uit te spreken zonder te stotteren - heeft geen beste b...

Lees ook

De Thaise kroonprins Maha Vajiralongkorn – probeer dat maar eens uit te spreken zonder te stotteren – heeft geen beste beurt gemaakt. Het Duitse Bild heeft namelijk een foto van hem op de entertainmentpagina gezet waarop hij wel erg schaars gekleed is voor een royal. Not done.

Eerlijk is eerlijk, het lijkt of de Thaise kroonprins de weg kwijt is. Want hallo, wat heeft hij nu eigenlijk aan? In zijn twee Boeings 737 – lekker decadent – kwam hij aan om in zijn Beierse woning te verblijven. Minder decadent was zijn outfit. Hij droeg casual een jeans (prima), met sandalen (nog oké) en iets wat lijkt op een crop top van zijn vriendin. Of vrouw. Of ze verliefd, verloofd of getrouwd zijn laten we even in het midden, want de outfit van de kroonprins trekt toch echt alle aandacht.

Voor Bild is het in ieder geval genoeg voer om de Thaise kroonprins op de hak te nemen. Kan hij zich bijvoorbeeld geen overhemd veroorloven? Toegegeven, dat zou niet misstaan op deze foto. Laten we niet vergeten dat deze meneer bijna 64 jaar oud is en dat zijn spijkerbroek onder z’n heupen hangt. Hier is zijn familie vast niet blij mee… Vajiralongkorn is niet bepaald populair in zijn thuisland en met deze beelden maakt hij al helemaal geen goede indruk.

Laatste nieuws

Zie ook