Waarom Kate waarschijnlijk niet Pippa’s bruidsmeisje wordt

Deze week kwam het grote nieuws naar buiten dat Pippa Middleton nu echt onder de pannen is. Ze gaat trouwen met de stink...

Lees ook

Deze week kwam het grote nieuws naar buiten dat Pippa Middleton nu echt onder de pannen is. Ze gaat trouwen met de stinkend rijke financier James Matthews en daarbij hoort een gigantische verlovingsring. Iedereen verheugt zich nu al op de bruiloft en de rol van zus Kate daarin. Maar wat blijkt? Waarschijnlijk schittert de hertogin vooral van afwezigheid. Een soort van.

Hertogin Kate schijnt ‘absolutely delighted’ te zijn dat Pippa in het huwelijksbootje stapt met haar longtime lover James, maar naar het schijnt hoeven we niet te verwachten dat ze de rol als bruidsmeisje op zich neemt. Waarom? Tja, het is nogal een bizarre reden. Als zij het bruidsmeisje van Pippa zou zijn betekent het waarschijnlijk dat Kate in de spotlight staat in plaats van haar zus. En op de grote dag van Pippa is dat een echte no go.

Daarom wordt verwacht dat de royals vooral een stapje terug doen en in de luwte blijven tijdens de trouwdag. Als toekomstige koningin is het niet handig om Pippa te overschaduwen en daarmee verkeert de toekomstige bruid in een lastige positie. Ze wil waarschijnlijk haar grote zus aan haar zijde hebben, maar wat als ze daardoor zelf minder aandacht krijgt? Grote kans dat Kate dus geen heel aanwezige rol speelt tijdens het huwelijk, maar wie weet krijgen prins George en prinses Charlotte dat wel.

Laatste nieuws

Zie ook