Dít doet prinses Beatrix in haar vrije tijd

In VIVA staat een interview met rapper Typhoon die zelf heel benieuwd was hoe de prinses thuis 'zat te chillen'... En da...

Lees ook

In VIVA staat een interview met rapper Typhoon die zelf heel benieuwd was hoe de prinses thuis ‘zat te chillen’… En daardoor weten we eindelijk wat Beatrix in haar vrije tijd doet.

Nu koning Willem-Alexander het stokje overgenomen heeft, heeft de prinses weer wat meer vrije tijd, maar dat betekent niet dat ze alleen maar stil zit… Alhoewel… Een paar weken geleden was ze nog op trip naar Venetië met de kleinkids. Daar kan ze nu thuis op kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche van bijkomen.

© Michel Porro  / Getty Images © Michel Porro / Getty Images

De prinses heeft de komende weken nog even ‘vrij’ tot 1 september. Dan wordt ze verwacht bij het dansevenement ‘Free to Move’ En in de tussentijd? Dan ‘chillt’ ze. En volgens Typhoon betekent dat voor de prinses ‘boeken ordenen’. Dat moet natuurlijk ook gebeuren. Mocht de prinses nog wat tijd overhebben? Dan adviseren wij deze boeken voor in de boekenkast:

  1. Saskia Noort – Huidpijn (thriller, €19,99 »)
  2. Karin Slaughter – Verborgen (thriller, €19,95 »)
  3. Hanya Yanagihara – Een klein leven (roman, €24,99 »)
  4. Suzanne Vermeer – Hittegolf (thriller, fantasy, €15,00 »)
  5. Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken; het geheime dagboek van Hendrik Groen 83 1/4 jaar (roman, €18,99 »)

Deze maand in Beau Monde uitgelicht:

  • Persoonlijke verhalen en anekdotes van Amy Schumer – ‘Het meisje met de onderrugtattoo’ (€19,99 »)
  • Koffietafelbok ‘Mr. Mr.’ van fotograaf Ferry van der Nat (€59,50 »)

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook