Royal Baby’s! Zomershoot Zweden eindigt in chaos

Neem twee royal baby's, één dreumes, een peuter en een kleuter. Voeg een dosis trotse ouders en grootouders toe. En laat...

Neem twee royal baby’s, één dreumes, een peuter en een kleuter. Voeg een dosis trotse ouders en grootouders toe. En laat er wat fotograferen op los: instant chaos.

Het begon nog allemaal vrij goed, tijdens de zomershoot van de Zweedse Royals in de tuin van hun zomerresidentie Solliden. Het Huis van Bernadotte had zich enigszins gestyled in vijftig tinten blauw. Koningin Silvia doorbrak uiteraard de dresscode in felroze (je bent de koningin of niet). En Chris leek niet al te brak (hoewel…).

Kleintjes waren er snel klaar mee

© Kungahuset / Facebook © Kungahuset / Facebook

De idylle duurde welgeteld 20 seconden, toen wilde prinses Leonore (2) alweer spelen, haalde prins Oscar (4 maanden) zijn royal frons weer tevoorschijn en besloot prins Alexander (3 maanden) dat hij al lang genoeg wakker was en hoognodig weer moest gaan slapen, ondanks aanminnig gekir ? van zijn moeder, prinses Sofia.

© Kungahuset / Instagram © Kungahuset / Instagram

Leonore wilde gaan spelen

© Kungahuset / Instagram © Kungahuset / Instagram

Estelle hoefde niet zo nodig

© Kungahuset / Facebook © Kungahuset / Facebook

Aan prinses Estelle (4) de eer om als vanouds te shinen, maar ook zij heeft – als gevolg van alle recent geboren concurrentie? – haar inner diva gevonden en had even niet zo’n zin, wat haar moeder, prinses Victoria, ook allemaal uit de kast haalde om haar te laten lachen. Nou vooruit, een laatste impressie, dan. Bij de shoot van de Oranjes was het aanzienlijk drukker…

© Kungahuset / Instagram © Kungahuset / Instagram

Laatste nieuws