Dit is hoe prins George zijn verjaardag gaat vieren

Het is een feestelijke week voor de Britse royals. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Pippa Middleton gaat trouwen...

Lees ook

Het is een feestelijke week voor de Britse royals. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Pippa Middleton gaat trouwen en over een paar dagen viert prins George zijn verjaardag! Op 22 juli wordt hij 3 jaar. Hoe gaat het prinsje zijn verjaardag vieren? Wij zetten een aantal opties op een rij.

De kleine prins George en zijn ouders bereiden zich al voor op de grote dag. Aankomende vrijdag mag het prinsje drie kaarsjes uitblazen. Een dag die zonder twijfel niet onopgemerkt voorbij gaat. Kate is dol op feestjes organiseren, ze hielp zelfs haar ouders met hun bedrijf Party Pieces, en de verwachting is dan ook dat George’s verjaardag gepast wordt gevierd met een groot kinderfeestje.

Volgens Hello Magazine is de kans groot dat de koninklijke familie voor een themafeestje gaat. George is groot fan van Peppa Pig en Brandweerman Sam. Wellicht staat zijn feestje in het teken van zijn favoriete tekenfilms. Andere potentiële thema’s zijn piraten, astronauten of dieren. Het kinderfeestje vindt waarschijnlijk plaats in Anmer Hall, het buitenhuis van William en Kate.

Potentiële cadeautjes voor prins George zijn speelgoedauto’s en tractors. Moeder Kate heeft in een interview onthuld dat George dol is op alles wat een motor heeft en dat hij al een paar speelgoedtractors heeft. Hij heeft in ieder geval genoeg andere kinderen om mee te spelen, zijn nichtjes Mia Tindall, Savannah en Isla Phillips komen waarschijnlijk op zijn verjaardag – net als een aantal vriendjes van de kinderopvang.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook