Dit is de diamanten verlovingsring van Pippa Middleton

Pippa Middleton is afgelopen weekend ten huwelijk gevraagd door haar vriend James Matthews. Hij ging op zijn knieën tijd...

Lees ook

Pippa Middleton is afgelopen weekend ten huwelijk gevraagd door haar vriend James Matthews. Hij ging op zijn knieën tijdens een vakantie in Lake District, een natuurpark in Engeland. Het zusje van Kate zei volmondig ja! Nu het nieuws bekend is, is Pippa gespot met een joekel van een verlovingsring om haar vinger.

Het komt niet als een grote verrassing dat Pippa geen bescheiden verlovingsring heeft gekregen. James komt uit een zeer rijke familie en heeft zelf ook een succesvolle carrière. Aan geld geen gebrek, daarom koos hij voor zijn aanstaande een prachtige diamanten verlovingsring uit.

En die ring kunnen we nu al zien! Pippa is gefotografeerd met een enorme ring terwijl ze haar huis in Londen verliet. Juwelenexperts schatten de waarde van de ring op 200.000 pond, omgerekend 238.000 euro!

Williams schoonzusje straalt en is zichtbaar zeer gelukkig met de verloving. De verloving is bevestigd door Pippa zelf en haar vader heeft gereageerd op het nieuws. “Het is een prachtig stel en we wensen hen alle geluk samen”, zegt hij tegen People.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook