‘Toekomstig paleis de Oranjes verbouwd tot bunker’

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima wonen samen met hun drie dochters in het bescheiden Villa Eikenhorst. Een vil...

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima wonen samen met hun drie dochters in het bescheiden Villa Eikenhorst. Een villa die perfect past bij het gezin, zonder te veel poespas en middenin de natuur waar Máxima zich zo thuis voelt. Maar over een tijdje verruilen ze hun geliefde villa in voor Paleis Huis ten Bosch. 

Op dit moment wordt Paleis Huis ten Bosch flink verbouwd, zodat de het helemaal klaar is voor de koninklijke familie. De Oranjes hebben nog even om van hun bescheiden Villa Eikenhorst te genieten, de verbouwing is pas in 2018 klaar.

Het budget van de verbouwing is al flink overschreden. Dat is volgens de laatste berichten ook niet zo gek, naar verluidt wordt Paleis Huis ten Bosch omgetoverd tot een bunker! Het koningspaar zou zich zorgen maken om de veiligheid van de prinsesjes en henzelf.

Om voorbereid te zijn op eventuele aanslagen, worden er drastische maatregelen genomen. Ze krijgen onder andere een panic room… Welke maatregelen ze nog meer nemen, zie je in de bovenstaande video.

Lees ook:

Laatste nieuws