Blake Lively deelt voor het eerst video van dochtertje

Je hebt Kim Kardashian en Kanye West die het liefst álles delen, en dan heb je Blake Lively en Ryan Reynolds. Dit Hollyw...

Lees ook

Je hebt Kim Kardashian en Kanye West die het liefst álles delen, en dan heb je Blake Lively en Ryan Reynolds. Dit Hollywoodstel houdt hun privéleven zoveel mogelijk privé. We weten dat de actrice op dit moment in verwachting is van haar tweede kind door haar babybuikje, maar officieel bevestigd heeft ze het nooit. 

Blake en Ryan hebben al een dochtertje, James. De naam van hun dochtertje bleef echter ook nog enkele maanden een mysterie. Er werd zelfs heel lang gedacht dat het meisje Violet heette, uiteindelijk heeft de acteur deze roddels ontkracht tijdens een interview en bevestigd dat ze de naam James draagt.

Een foto van het ongetwijfeld knappe kindje hebben Blake en Ryan dan ook nooit naar buiten gebracht. Toch heeft de actrice nu een video van haar dochtertje gedeeld. We zien haar voor het eerst! Blake was te gast bij “The Tonight Show with Jimmy Fallon” en toonde daar een home video waarin James iets hi-la-risch zegt over haar vader. Enne… James blijkt een krullenbol te zijn! Zoals te zien in het bovenstaande filmpje (vanaf 1:13).

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook