Zó veel heeft Marco Borsato op zijn bankrekening staan

Een vakantie naar de Malediven of een verjaardagscadeau voor vrouw Leontine ter waarde van €4 miljoen: niks is Marco Bor...

Lees ook

Een vakantie naar de Malediven of een verjaardagscadeau voor vrouw Leontine ter waarde van €4 miljoen: niks is Marco Borsato te gek. Het is duidelijk dat de zanger niet op zijn portemonnee hoeft te letten. Maar, hoeveel is Marco nu écht waard?

Hoewel Marco Borsato er altijd breed bij heeft gezeten, heeft hij toch een roerig leven achter de rug als het gaat om zijn financiën. Hij kreeg een flinke klap toen zijn bedrijf The Entertainment Group in 2009 failliet ging. Marco raakte naar eigen zeggen alles kwijt.

BN'ers Marco en Leontine Borsato © Anneke Janssen/Hollandse Hoogte

Marco heeft zijn financiële situatie weer helemaal op de rit. Een succesvolle zanger als Marco kan namelijk binnen no time veel geld verdienen. Wil je dat Marco een halfuurtje komt zingen bij jou thuis? Plunder je bankrekening dan maar, want de zanger vraagt daar €30.000 voor. Met Symfonica In Rosso harkt hij ook aardig wat geld binnen. Een minuut op het podium levert de BN’er €1800 op.

De waarde van Marco wordt geschat op €9 miljoen. Dit is enorm veel, maar vergeleken met zijn financiële status in 2009 is hij er veel op achteruit gegaan. Toen was hij nog €29 miljoen waard.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook