FOTO’S: Ex Mattie Valk voor het eerst gespot

Het leven van Mattie Valk is weer enigszins in rustiger vaarwater gekomen. Een paar maanden geleden kwam het schokkende...

Lees ook

Het leven van Mattie Valk is weer enigszins in rustiger vaarwater gekomen. Een paar maanden geleden kwam het schokkende nieuws naar buiten dat de radio-dj niet de biologische vader is van de veel te vroeg geboren tweeling. Sindsdien staat het leven van Mattie op zijn kop, maar hij heeft de draad toch weer kunnen oppakken.

Hij is weer achter de microfoon bij Qmusic gekropen en heeft daar veel plezier in. Hoe zijn privéleven er op dit moment uitziet, is niet bekend. Veel is onduidelijk. We weten niet of Mattie zijn ex en de tweeling nog ziet en hoe het met de kleine meisjes gaat.

De ex van Mattie heeft zich al die tijd afzijdig gehouden. Kirsten vermeed de media zo veel mogelijk, maar is nu toch op de gevoelige plaat vastgelegd. Dit is de eerste keer dat we haar sinds het babydrama zien. De kersverse moeder is gefotografeerd terwijl ze spullen aan het ophalen was bij een vriendin, daarbij tilt ze ook een buggy in de auto.

Bekijk de foto’s van Kirsten hier.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook