Royal Round-Up: dit deden de royals afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de royals. Van ophef over een foto van de Oranjes tot de verjaardag van prinses Victor...

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de royals. Van ophef over een foto van de Oranjes tot de verjaardag van prinses Victoria: het is nooit saai in royaltyland! In deze rubriek vatten wij de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van royalty van de afgelopen week voor je samen.

© Gisela Schober / Getty Images © Gisela Schober / Getty Images

Er zijn genoeg royals waar de meesten nog nooit van gehoord hebben. Daar is erfprins Franz Albrecht zu Oettingen-Spielberg er één van. Franz stapte afgelopen week in het huwelijksbootje met Cleopatra van Adelsheim von Ernest. En hé, als prins Harry op de bruiloft is dan moét het wel bijzonder zijn. Dat was het ook. De bruiloft van Franz en Cleopatra was een sprookje, kijk maar naar de betoverende foto’s

© Kungahuset.se © Kungahuset.se

Een royal zijn is zo slecht nog niet! De Zweedse royals hebben momenteel een eindeloze vakantie. Prinses Victoria heeft haar bevallingsverlof aan de zomervakantie vastgeplakt waardoor niet alleen de prinses, maar ook prins Daniel en de kleine Estelle en Oscar enorm veel tijd hebben om als gezin samen te zijn. Niet verkeerd! Benieuwd wat het koninklijke gezin uitspookt? Dat lees je in dit artikel.

© WPA Pool / Getty Images © WPA Pool / Getty Images

De chaos in Engeland gaat ten koste van de vakantie van Queen Elizabeth. De Britse koningin was zich al aan het opmaken voor een getaway op Balmoral, maar moest terug naar Londen voor de premierwissel. Echt vakantie heeft de Queen toch niet, ze zal de Brexit ontwikkelingen volgen vanaf haar vakantiebestemming. Meer over de premierwissel lees je hier.

© Freek van den Bergh / Getty Images © Freek van den Bergh / Getty Images

Grote ophef over een foto van onze koninklijke familie. Om welke foto het gaat en waarom, lees je hier.

© Luca Teuchmann / Getty Images © Luca Teuchmann / Getty Images

Hoera! Prinses Victoria van Zweden vierde afgelopen week haar 39ste verjaardag. De verjaardag van de kroonprinses levert Zweden een echte feestdag op: ‘Victoriadagen’. Dit wordt traditioneel gevierd met een fotosessie bij Solliden, het zomerverblijf van de Zweedse royals op Öland. Bekijk alle nieuwe verjaardagskiekjes hier.

de oranjes © Robin van Lonkhuijsen / ANP

Onze royals vieren vakantie! Koning Willem-Alexander is met zijn gezin vertrokken naar het zonnige Griekenland. Benieuwd waar ze verblijven? De enorme vakantievilla zie je in dit artikel.

© Pascal Le Segretain / Getty Images © Pascal Le Segretain / Getty Images

Royals… nét echte mensen! Koningin Margrethe van Denemarken bewijst dat ze zo lekker gewoon is gebleven door een bezoekje te brengen aan – jawel – McDonald’s! De koningin had blijkbaar trek in een vette hap en vroeg haar chauffeur om even te stoppen bij de fastfoodketen. Ja, het is echt waar! Er is fotobewijs.

Laatste nieuws

Zie ook