Zó vierden Wesley en Yolanthe hun trouwdag

Het was geen gewone zondag voor Wesley en Yolanthe. Het was gisteren precies zes jaar geleden dat de twee elkaar de eeuw...

Lees ook

Het was geen gewone zondag voor Wesley en Yolanthe. Het was gisteren precies zes jaar geleden dat de twee elkaar de eeuwige trouw beloofden. Op 17 juli 2010 stapten ze in het huwelijksbootje in Italië. Ze zijn nog altijd stapelgek op elkaar, al helemaal nu de liefde is bezegeld met hun prachtige zoon Xess Xava.

De vraag is natuurlijk, hoe hebben Wesley en Yolanthe hun huwelijksjubileum gevierd? Het stel is best romantisch, maar de twee hebben hun trouwdag niet uitbundig gevierd. Helaas voor Wes en Yo konden ze niet samen zijn. De voetballer is op trainingskamp in Zwitserland en zijn vrouw woonde afgelopen zaterdag het concert van Beyoncé bij en is waarschijnlijk nog in Nederland.

Het paar heeft het ongetwijfeld al goed gevierd tijdens hun vakantie op Ibiza, na de doop van Xess Xava. En als je niet bij elkaar kan zijn, dan kun je wél een lieve boodschap op Instagram achterlaten. “Zes jaar geleden trouwde ik met de liefste vrouw die ik ken. Ik hou van je en zal altijd voor je vechten,” schrijft Wesley. “Wat ben ik blij jouw vrouw te zijn. Ik hou van je!,” plaatst Yolanthe.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook