Gossip Round-Up: week 28

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, maar wat was nu echt het belangrijkst...

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Sylvie in rouw

Het was een week vol hoogte- en dieptepunten en de Gossip Round-Up trappen we af met het minder leuke nieuws van deze week. Zo overleed een goede vriendin van Sylvie Meis deze week na haar strijd tegen borstkanker. Miriam Pielhau was een bekende presentatrice en ze is slechts 41 jaar oud geworden. Sylvie bleef uitgebreid stilstaan bij het overlijden van haar dierbare vriendin.

Zware periode voor Borsato’s

Ook de Borsato’s hebben een zware twee maanden achter de rug. Toen werd borstkanker geconstateerd bij Leontine’s zus Laura en sindsdien is de familie niet van haar zijde geweken. Ondanks de vrolijke Instagram foto’s is de familie achter gesloten deuren waarschijnlijk met heel andere zaken bezig. (Lees hier verder)

Patty’s borsten verkleind

Patty Brard heeft ook een zware week achter de rug. In gesprek met haar plastisch chirurg heeft ze ervoor gekozen om haar borstimplantaten te laten verwijderen en deze week ging ze onder het mes. Gelukkig is de operatie goed gegaan en is het hopelijk slechts een kwestie van tijd voordat Patty volledig herstelt. De komende tijd hoeft Patty nog even niet aan het werk, waardoor ze voldoende rust kan nemen.

Huwelijksproblemen van Sylvia Geersen

Sylvia Geersen kampt de laatste tijd met huwelijksproblemen. Het botert niet helemaal lekker met haar Mexicaanse hubby Rogelio. Ze vond het leven in Mexico zo vervelend dat ze vluchtte naar Miami om vervolgens in Nederland terug te keren. Hoewel ze ontzettend veel van Rogelio houdt staat de twee nog een lastige periode te wachten. Zou Rogelio de stap maken om naar Nederland te vertrekken? Laten we het hopen.

Groot nieuws voor Roxeanne Hazes

Tijd voor leuk nieuws: Roxeanne Hazes heeft deze week haar handtekening gezet op haar contract met het hiphop label Top Notch! Ze is in de wolken met deze samenwerking en dat mag iedereen weten. Het ziet ernaar uit dat Rox haar muziekcarrière naar een hoger niveau wil tillen en dat is zowel voor haarzelf als haar bankrekening goed nieuws. (Lees hier verder)

 Wendy en vakantiestress

De familie Galjaard-Van Dijk gaat genieten van een heerlijke vakantie, maar voordat het zover is moet er eerst ingepakt worden. Genoeg reden om compleet te stressen voor de jonge Lizzy. Ze heeft geen idee wat ze allemaal mee wil nemen. Sterker nog, ze heeft geen idee hoe lang ze weg blijft. Tijd om de hulp van mama Wendy in te schakelen die met liefde het tafereel vastlegde voor Instagram. Lief!

‘Mamaaaa’ ‘hoeveel dagen gaan we op vakantie????#kofferinpakken#zomervakantie

Een foto die is geplaatst door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Lees hier de Gossip Round-Up van vorige week.

Laatste nieuws

Zie ook