Hertogin Kate brengt een oude haartrend terug

Misschien vind je de outfits van hertogin Kate niet altijd leuk of ben je geen fan van haar lievelings L.K. Bennett-pump...

Misschien vind je de outfits van hertogin Kate niet altijd leuk of ben je geen fan van haar lievelings L.K. Bennett-pumps. Dat kan allemaal, maar waar geen twijfel over mogelijk is, is dat haar haren er altijd perfect uitzien. Daarom is het nogal verrassend om Kate een oude haartrend te zien rocken. Tijdens een luchtshow in Gloucesterhire spotten we haar namelijk met een haarband (!).

Hoe 80’s van hertogin Kate om een haarband onder het stof vandaan te halen! Het is misschien niet de eerste accessoire waar je bij een royal aan denkt (dat moet toch wel een tiara zijn), maar Kate is heus niet de enige die fan is van de haarband. Hoewel we deze trend al jaren niet hebben gezien was prinses Diana back in the days al een groot fan, evenals Sarah Ferguson. Sterker nog, de Yorkies droegen de band al toen ze nog kinderen waren.

hertogin kate
© Chris Jackson / Getty Images
hertogin kate
© Chris Jackson / Getty Images

In eerste instantie is het de kleine George die de show steelt op de foto’s. Hij mocht zijn grote droom waarmaken: in een helicopter zitten. Maar niet alleen George krijgt de nodige aandacht, om de haarband van Kate kun je niet heen. In de UK wordt de haarband ook wel de ‘Alice band’ genoemd en hoewel het absoluut niet in de stijl van de royals is, kent het vele fans. Goed om te zien dat Kate de trend ook aandurft! Of zou ze de band alleen dragen om haar lokken uit haar gezicht te houden…?

Lees ook:

Laatste nieuws