Patty Brard maakt drastische beslissing over haar borsten

Patty Brard gaat een spannende week tegemoet, biecht ze op aan Weekend. Ze heeft namelijk besloten om weer een plastisch...

Lees ook

Patty Brard gaat een spannende week tegemoet, biecht ze op aan Weekend. Ze heeft namelijk besloten om weer een plastisch chirurg te bezoeken voor haar borsten, maar het is waarschijnlijk niet wat je denkt. Patty heeft namelijk besloten om haar borsten te verkleinen en de operatie stond gepland voor vandaag.

Een weloverwogen beslissing van Patty Brard die een paar jaar geleden haar borsten juist groter liet maken. “Ik voel de implantaten zitten, vooral bij mijn linkerborst. Het is een rotgevoel. Bovendien zorgt de volume van mijn borsten er nu voor dat ik me niet meer sexy voel, maar juist een ouderlijke moeke.” Ze grapt nog dat mensen eerst haar borsten zien binnenkomen voordat ze haar zien, dus heeft ze in gesprek met haar plastisch chirurg ervoor gekozen om haar borsten te verkleinen. “Dankzij de onvoorwaardelijke steun en liefde van Antoine durf ik deze stap te zetten.”

Inmiddels is de operatie achter de rug en laat Patty via Instagram weten dat het goed met haar gaat.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook