Vacature: jij kan voor Queen Elizabeth werken!

Zoek jij nog een baan? Dan is jouw toekomstige baas misschien wel Queen Elizabeth! Je moet het alleen niet erg vinden om...

Zoek jij nog een baan? Dan is jouw toekomstige baas misschien wel Queen Elizabeth! Je moet het alleen niet erg vinden om naar Engeland te verhuizen. Maar hé, je kan dan wel vertoeven in het meest prestigieuze huis in Groot-Brittanië: Buckingham Palace! De Queen is met spoed op zoek naar een nieuwe werknemer. 

Queen Elizabeth heeft een vacature laten plaatsen op de website van het Britse koninklijk huis. Ze zoekt een keukenhulp die verantwoordelijk is voor schone pannen en glimmende borden. Maar daar houden je werkzaamheden niet op. Je moet ook bijspringen in keuken, mocht dat nodig zijn.

Wat de Queen van haar werknemer verwacht? Je bent een teamspeler en je bent flexibel. Een werkweek bestaat uit vijf dagen, maar je werkt niet op vaste dagen. Het is de bedoeling dat je inzet kan worden gevraagd op een willekeurige dag. Maak je overigens geen zorgen over ervaring, dat is niet nodig. Je krijgt namelijk een opleiding van de ‘Master of the Household’s Office’.

De Britse koningin heeft jou ook aardig wat te bieden. Het aanvangssalaris is €19.000 per jaar en je krijgt 33 vakantiedagen. Het is mogelijk om in het paleis te komen wonen, de huur wordt dan ingehouden op je salaris. Dus, als je toe bent aan een nieuwe uitdaging of altijd al hebt willen leven als een royal: sla je slag!

Lees ook: 

Laatste nieuws