Monique Smit pronkt met haar afgetrainde lijf

Monique Smit pronkt deze maand op de cover van Happy In Shape. Ze showt met trots haar afgetrainde lichaam en laat zien...

Lees ook

Monique Smit pronkt deze maand op de cover van Happy In Shape. Ze showt met trots haar afgetrainde lichaam en laat zien dat ze inderdaad goed in haar vel zit. Maar dat ging niet vanzelf. Monique heeft keihard getraind voor de fotoshoot en is apetrots op het resultaat van haar hard werk! 

Het is bijna een jaar geleden dat Monique Smit is bevallen van zoontje Noah. Haar lichaam is alweer back in shape. Sterker nog, Monique is fitter dan ooit! De Volendamse blondine heeft een lijf waar menig vrouw jaloers op is.

Monique pronkt niet alleen met haar fitte lichaam op de cover van Happy In Shape, maar deelt ook een bikinifoto op Instagram. “Deze week komt mijn #Happyinshape cover uit, ik ben zo benieuwd! Blij met het resultaat van de afgelopen maanden! Met dank aan mijn trainer @robbertmiedemapersonaltraining en mijn lieve man die zelfs met mij mee is gaan sporten als nóg een extra stok achter de deur.. Want jaahaa die heb ik echt nodig!” schrijft ze bij de foto.


Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook