Kim Feenstra doet grote onthulling over liefdesleven

Nadat Kim Feenstra's huwelijk met Michael Mendoza op de klippen is gelopen, geniet ze van het vrijgezellenleven. Volgens...

Nadat Kim Feenstra’s huwelijk met Michael Mendoza op de klippen is gelopen, geniet ze van het vrijgezellenleven. Volgens de laatste geruchten zou het topmodel een nieuwe man in haar leven hebben. Maar, is dit wel zo? Kim reageert op de geruchten over een nieuwe relatie. 

De media zouden het zeker weten: Kim is weer verliefd. De beeldschone BN’er zou een speciale man in haar leven hebben, maar nog niet veel over hem kwijt willen. “Ik zie inderdaad weer iemand, maar ik hou hem heel bewust buiten de schijnwerpers”, vertelt Kim in VIVA. “Bij vorige relaties heb ik dat altijd andersom gedaan: zodra ik verliefd was, schreeuwde ik het van de daken. Nu wil ik het eerst even voor mezelf houden.”

Is het topmodel dan echt van de markt? Kim reageert op de roddels via Twitter. De vork blijkt toch iets anders in de steel te zitten. Kim heeft helemaal geen nieuwe man in haar leven! “Nee, ik heb geen nieuwe vlam en ben er voorlopig ook niet mee bezig. Oud nieuws is geen nieuws. I’m single,” schrijft ze.

Kim geniet dus nog steeds van haar vrijgezellenleven en dat blijft voorlopig ook zo als het aan haar ligt. “Misschien had ik het zelf even eerder moeten aangeven dat ik happy single ben, ik vond het alleen niet belangrijk genoeg….”

Lees ook:

Laatste nieuws