Vakantie Sylvie Meis eindigt niet zoals gehoopt

Sylvie Meis heeft de afgelopen week flink genoten van haar vakantie in St. Tropez. De presentatrice zette de bloemetjes...

Lees ook

Sylvie Meis heeft de afgelopen week flink genoten van haar vakantie in St. Tropez. De presentatrice zette de bloemetjes buiten en showde haar bikini body op het strand. Alles verliep op rolletjes. Maar helaas eindigde haar vakantie niet helemaal zoals gehoopt…

Sylvie is ontzettend ziek geworden op de laatste dagen van haar vakantie. Afgelopen weekend verliep dus helemaal niet zo lekker voor de blondine. Dat laat Sylvie weten op haar blog.

Wat haar mankeerde? Sylvie had een ijsje gegeten en dat viel niet zo goed. Ze voelde zich zo slecht dat ze haar hotelkamer niet uit kon komen. “De traktatie was heerlijk, maar snel daarna begon ik me niet lekker te voelen. Ik ging gelijk terug naar het hotel (het zat niet in mijn hoofd – mijn assistente was ook niet lekker). We hadden geen andere optie dan de volgende dag in bed door te brengen. Maar we hebben ons wel vermaakt. We hebben roomservice besteld, een grappige film opgezet en de voetbalfinale vanuit bed gekeken,” schrijft ze.

Gisteren was de laatste vakantiedag van de presentatrice in St. Tropez. Overdag voelde ze zich nog niet helemaal lekker, maar ondanks dat probeerde ze er nog een fijne laatste avond van te maken.

Lees ook: 

Laatste nieuws

Zie ook