Prins William ziet vaderschap niet als sprookje

Prins William is de trotse vader van prins George en prinses Charlotte. Hij is apetrots op zijn gezinnetje en geniet met...

Prins William is de trotse vader van prins George en prinses Charlotte. Hij is apetrots op zijn gezinnetje en geniet met volle teugen van zijn kroost. Zijn rol als vader is hem op het lijf geschreven. Maar vergis je niet, de Britse prins kent de moeilijkheden van het vaderschap ook. 

 

Het leven als ouder is niet altijd makkelijk. Dat weet prins William ook. Daar sprak hij over met Andy Murray, een tennisser. Andy kwam afgelopen zondag als winnaar uit de bus op Wimbledon en het Britse paar feliciteerde hem met zijn overwinning.

De prins wist dat de tennisser onlangs vader is geworden. William heeft veel respect voor Andy en zijn prestatie. “Gefeliciteerd, ik weet niet hoe je het hebt gedaan zonder slaap,” zei prins William tegen de tennisser. De royal maakt er dus geen geheim van dat hij moeite heeft met het weinige slaap dat je hebt als ouder.

Andy raakte ook nog even aan de praat met Kate. Zij was veel meer gesloten dan de prins. Toen de tennisser vroeg naar prins George en prinses Charlotte zei ze: “Nee, het gaat nu over jou… je speelde zo goed, top gedaan. Het was een fantastische wedstrijd.”

Lees ook:

Laatste nieuws