Kate Middleton onthult welke sport prins George nu al uitoefent

Het Britse koningshuis heeft er in de toekomst misschien wel een topsporter bij! Prins George is met zijn twee jaar al e...

Lees ook

Het Britse koningshuis heeft er in de toekomst misschien wel een topsporter bij! Prins George is met zijn twee jaar al enorm sportief. Kate Middleton onthult dat haar zoontje al aardig goed is met een tennisracket. 

Kate en William zijn fervente tennisspelers en kijken ook graag naar tenniswedstrijden. De Britse royals zijn afgelopen weekend nog gespot op Wimbledon. Tijdens een tennistoernooi raakte hertogin Kate aan de praat met Greg Rusedski, een voormalige Britse tennisser. Zij vertelde hem over de liefde van prins George voor tennis.

“Ze sprak over George, haar kleine zoontje, die tennis speelt,” vertelt Greg. “Hij heeft een tennisracket en vindt het leuk om te spelen. Kate speelt ook met William, dus het is zeker een gezinsactiviteit.” De sport wordt prins George met de paplepel ingegoten. Wie weet kunnen zijn trotse ouders hem over een paar jaar wel aanmoedigen vanaf de tribune op Wimbledon!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook