De week van koningin Máxima: laatste werkweek was bewogen

Koningin Máxima heeft een bewogen week achter de rug. Het begon met de ontvangst van de president van Griekenland, waar ...

Lees ook

Koningin Máxima heeft een bewogen week achter de rug. Het begon met de ontvangst van de president van Griekenland, waar ze een prachtige jurk van Valentino droeg. Een jurk met zon en palmbomen. Zou het een hint zijn? Toevallig is het wel, want het was de laatste werkweek van onze koningin. 

Maar voordat ze met haar koninklijke beentjes omhoog kon zitten, vonden er nog een aantal belangrijke gebeurtenissen plaats. Zo was het weer tijd voor het officiële fotomoment. Dit jaar ging het echter niet van een leien dakje. Een paar dagen voor het fotomoment, liep koningin Máxima een lichte hersenschudding op. Hoe dit is gebeurd, blijft onduidelijk… De koningin bleek niet de enige van het gezin te zijn die niet helemaal fit was voor het fotomoment. Prinses Amalia kreeg ook een ongelukje! Ze verstuikte haar enkel en verscheen met krukken op het fotomoment.

Gelukkig is de drukte nu voorbij en kan onze koningin met haar gezin genieten van een welverdiende vakantie. Máxima heeft het hele jaar door een drukke agenda, en heeft zowel hoogte- als dieptepunten meegemaakt. Nu staat er twee maanden niks op de agenda en kan de royal even bijkomen. Dan is ze straks weer helemaal klaar voor een nieuw werkjaar!

Lees ook: Koningin Máxima genoemd in Argentijns schandaal

Laatste nieuws

Zie ook