Prinses Madeleine viert vakantie in St. Tropez

St. Tropez is nog steeds the place to be. Zelfs prinses Madeleine is er neergestreken met haar gezin en wat vrienden. V...

Lees ook

St. Tropez is nog steeds the place to be. Zelfs prinses Madeleine is er neergestreken met haar gezin en wat vrienden.

Van een opwindende jetsetvakantie is overigens geen sprake. Het gezelschap houdt zich vooral bezig met een beetje winkelen, watervlugge prinses Leonore vangen, gezellig pootjebaden en buitengewoon burgerlijk boodschappen doen. Er is werkelijk geen lakei of butler te bekennen. En prinses Madeleine loopt er dan ook volstrekt incognito bij, in casual shirtjes ? en shorts.

 

Madeleine St Tropez 1

Typische strandvakantie

© Oneillofsweden © Oneillofsweden

De keuze voor St. Tropez is opmerkelijk, want Madeleine’s vader koning Gustaf heeft aan de overkant van de baai in Saint Maxime een heerlijk vakantiehuis. Villa Mirage ligt pal aan het water en heeft een privéstrandje, als is ‘privé’ een relatief begrip als er voor de kust paparazzi met telelenzen liggen. Maar Madeleine liet zich er toch niet door weerhouden om lekker met Leonore te spelen.

Gezellig onder elkaar
Madeleine St Tropez 5

Madeleine, hier met prins Nicolas op de arm, en haar man Chris besloten geen gebruik te maken van Villa Mirage, noch van het bijbehorende jacht KissMe of speedboat Polaris. In plaats daarvan werd het dus een huurhuis in St. Tropez, onder andere in gezelschap van Madeleine’s vriendinnen Louise Gottlieb en Natalie Werner.

Inpakken en wegwezen
Madeleine St Tropez 4

Het gevolg van met kleine kinderen op vakantie zijn is dat je onherroepelijk boodschappen moet doen. Gezien de industriële hoeveelheden wc- en keukenrol die Chris hier inlaadt, valt er nog wel eens wat om.

Laatste nieuws

Zie ook