Gossip Round-Up: week 27

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, maar wat was nu echt het belangrijkst...

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Problemen in familie André Hazes jr. en Monique

We openen de Gossip Round-Up met de roerige tijden voor Dre en zijn vriendin Monique. De ene week komt naar buiten wat de echte reden is achter de Hazes-ruzie, nu is bekend geworden waarom ze bij de ouders van Monique logeren. Niet omdat ze het er zo naar hun zin hebben (alhoewel, dat waarschijnlijk wel), maar vooral omdat Monique te veel hooi op haar vork heeft genomen én dat er iets speelt in haar familie. Vervelende tijden voor de twee, maar als alles weer goed gaat trekken ze wel weer in hun huurhuis in Vinkeveen. Daar wordt immers al aan de kinderkamer gewerkt.

Bijzondere tatoeage voor de schoonvader van Anouk

De schoonvader van Anouk is zo trots met de komst van zijn kleinkind Jelizah Rose dat hij besloot om een bijzondere tatoeage te zetten. Niet alleen prijkt de naam van Jelizah op zijn arm, maar ook de namen van de vijf kinderen van Anouk. Saillant detail: hij is niet de opa van deze kinderen. Anouk lijkt het niet uit te maken. Het ziet ernaar uit dat zij hartstikke blij is met dit kunstwerk op de armen van opa Co.

Sylvie Meis geniet van haar vakantie

Deed ze onlangs nog een boekje open over de nadelen van bekend zijn en door de paparazzi gespot worden op vakantiebestemmingen als Miami, nu geniet Sylvie Meis herself van een ander paparazziwalhalla: Saint-Tropez. Dagelijks genieten op chique strandbedden van Club 55 lijkt precies te zijn wat Syl nu nodig heeft. Het leverde genoeg voer op voor de (Duitse) roddelpers, want wie is de blonde vrouw met wie ze in zee dobbert? Maak je geen zorgen, het is niet iemand met wie ze een intieme relatie heeft, maar gewoon haar manager.

Yolanthe showt haar waanzinnige lichaam

Niet alleen Sylvie pronkt met haar lichaam, ook Yolanthe kan er wat van. Na alle heisa rondom de rechtszaak tegen zus Rebecca was het tijd om terug te vliegen naar Ibiza en alle zorgen te vergeten. Aldaar geniet ze dus lekker met haar familie van het weer en elkaar. Uiteraard worden de nodige kiekjes gedeeld en is Yo niet bang om haar fantastische lichaam te laten zien aan haar Instagram volgers. Fiet fieuw.

Lees hier de Gossip Round-Up van vorige week.

Laatste nieuws