Dit is de vrouw waar Sylvie mee werd gespot

De (Duitse) roddelpers had het er maar druk mee. Niet alleen bivakkeert publiekslieveling Sylvie Meis in Saint-Tropez en...

De (Duitse) roddelpers had het er maar druk mee. Niet alleen bivakkeert publiekslieveling Sylvie Meis in Saint-Tropez en vraagt dat om de nodige paparazzifoto’s, ook wordt ze niet met een man maar met een vrouw aan haar zijde gespot. Wie is die mysterieuze dame? Dat werd al snel duidelijk.

Je kon niet om de koppen heen. Sylvie werd ‘intiem’ gespot met een mysterieuze blonde vrouw in het water van de Middellandse Zee en dat terwijl iedereen ervan overtuigd was dat Syl toch echt op mannen viel. Nu hoeven de schrijvers van die artikelen zich geen zorgen te maken, want die vrouw is gewoon haar manager. Niets aan het handje dus. Het zou waarschijnlijk een goed verhaal zijn, maar de twee zijn gewoon als vriendinnen daar op vakantie (en een beetje aan het werk).

Marina staat bekend als een keiharde vrouw en dat is precies wat iemand met een celebritystatus als Sylvie nodig heeft. De twee zijn erg op elkaar gesteld én close, dus die kiekjes in het water lijken niet raar te zijn. Gewoon twee vriendinnen die met elkaar werken en genieten van dure strandbedjes bij Club 55.

Lees ook:

Laatste nieuws