Familie André Hazes jr. en Monique kampt met problemen

Wie de berichtgeving op de voet volgt - of gewoon fan is van André Hazes jr. op Instagram - weet dat hij samen met vrien...

Wie de berichtgeving op de voet volgt – of gewoon fan is van André Hazes jr. op Instagram – weet dat hij samen met vriendin Monique nu wel erg dichtbij haar ouders wonen. Ze slapen daar in een stacaravan, maar Dre vertelt nu dat het niet voor altijd is. Er zijn namelijk problemen in de familie van Monique en dat schijnt de echte reden voor hun verblijf te zijn.

Sinds Monique de zaken van André waarneemt én zwanger is ziet het ernaar uit dat ze iets te veel hooi op haar vork heeft genomen. Bovendien is hij veel van huis om op te treden en dat leek voor hen een reden om hun huurhuis in Vinkeveen te verlaten en om bij Monique’s ouders in te trekken.

“Daarom, en omdat er iets vervelends speelt in Monique’s familie is ervoor gekozen om te logeren bij haar ouders”, vertelt hun woordvoerder. “Zodra dit allemaal voorbij is gaan ze weer terug naar hun huurhuis in Vinkeveen. Daar wordt nu hard aan de kinderkamer gewerkt.” Wat er precies speelt in de familie houdt het koppel (begrijpelijk) voor zichzelf.

Lees ook:

Laatste nieuws