Dit is wel een heel gekke manier om krullen te maken

Houd je van krullen in het haar en ga je regelmatig met een krultang of rollers aan de slag om jezelf een mooie coupe te...

Lees ook

Houd je van krullen in het haar en ga je regelmatig met een krultang of rollers aan de slag om jezelf een mooie coupe te geven? Dan wil je de bovenstaande video vast ook even zien. Want who knew dat je dus met een schuursponsje krullen kon maken?!

Als je veel met je haren bezig bent heb je vast een la vol de nodige haar tools liggen. Een stijltang én krultang mogen niet ontbreken, maar ook met rollers en papillotten kun je op de ouderwetse manier een krul in je haar zetten. Wist je dat je ook met huis-tuin-en-keuken-middeltjes je haar een slag kunt geven? In de video zie je dat het zelfs met schuursponsjes kan en het ziet er nog makkelijk uit ook.

Het werkt super simpel: je zorgt ervoor dat je genoeg schuursponsjes bij de hand hebt en de nodige elastieken. Wikkel je haar om een spons heen (in het midden!), vouw de uiteinden van de spons naar het midden en zet het vast met een elastiek. Vervolgens kun je ermee slapen of de föhn erop zetten en klaar is je krul!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook