Kate volgt de laatste modetrends op de voet en ze ziet er prachtig uit

Eerlijk is eerlijk: Kate mag dan misschien de vrouw van prins William zijn en daarmee toegang hebben tot een onbeperkte...

Eerlijk is eerlijk: Kate mag dan misschien de vrouw van prins William zijn en daarmee toegang hebben tot een onbeperkte garderobe, ze kan er soms wel iets hipper bijlopen. Maar het ziet ernaar uit dat ze die memo gekregen heeft, want ze heeft de laatste modetrends op de voet gevolgd! Ze liep afgelopen woensdag namelijk met een mooie off-shoulder jurk naar buiten. Kate met de schouders bloot? Dat zie je niet vaak.

Kate lijkt een conservatieve kledingstijl na te streven sinds ze tot de Britse royals behoort, maar het is goed om te zien dat ze heus wel haar schouders durft te laten zien. Er sexy uitzien zonder je decolleté te showen lijkt ze dus prima in de vingers te hebben. De vrouw die verantwoordelijk is voor deze nieuwe look is Barbara Casasola en job well done: Kate ziet er stralend uit.

Dit jurkje draagt een prijskaartje van omgerekend zo’n €1000, maar zullen we alvast de klok erop vooruit zetten dat het straks nergens meer verkrijgbaar is? Het is en blijft een mooi exemplaar waar alle liefhebbers van Kate graag in willen lopen.

Kate © Matt Dunham – Pool/Getty Images

Kate © by Matt Dunham – Pool/Getty Images

Lees ook:

Laatste nieuws