Hilarisch: Fred van Leer deelt foto uit oude doos

Als je Fred van Leer nog niet volgt op Instagram: zeker doen als je houdt van hilarische updates. Zo zie je de ene keer...

Lees ook

Als je Fred van Leer nog niet volgt op Instagram: zeker doen als je houdt van hilarische updates. Zo zie je de ene keer hoe hij in het zwembad wordt geduwd door vriendin Nikkie Plessen, maar ben je er ook aan het goede adres voor de nodige throwback thursday foto’s. Zo is het vandaag weer tijd voor een foto uit de oude doos met Daphne Deckers.

Onder het mom #tbt is het vandaag dé dag van de week waarop je foto’s van jaren geleden deelt met je volgers. Onze Fred doet dat met liefde en deze keer haalde hij een foto uit 2011 naar boven. Eerlijk is eerlijk: zelfs in een knalroze pak ziet Fred eruit om door een ringetje te halen en Daphne? Zij ziet er net zo knap uit. Sterker nog, ze lijkt haast niet ouder te worden.

Fred heeft al veel met Daphne samengewerkt aan het programma Holland’s Next Top Model, maar ook naast het draaien lijken ze goed met elkaar te kunnen opschieten. Is de foto niet leuk? Zijn volgers vinden dat in ieder geval wel!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook