De reden waarom André Rieu en vrouw in therapie moesten

Als je naar André Rieu (66) kijkt zie je niet een persoon die een niet zo gezellige jeugd heeft gehad. Je ziet een succe...

Lees ook

Als je naar André Rieu (66) kijkt zie je niet een persoon die een niet zo gezellige jeugd heeft gehad. Je ziet een succesvolle man die passie heeft voor zijn muziek én familie. Maar wist je al dat André en zijn vrouw Marjorie in therapie gingen? En wel om de volgende reden.

André Rieu is gek op zijn Marjorie. Niet voor niets zijn de twee al 38 jaar getrouwd! Toch ging hun relatie niet zonder slag of stoot en dat had vooral te maken met de jeugd van hen allebei. Sterker nog, in gesprek met De Telegraaf lijkt André niet erg positief over zijn ouders. Ze waren streng katholiek, snobistisch en absoluut niet in voor een geintje. Naar eigen zeggen heeft Marjorie het vroeger nog moeilijker gehad en dat zorgde ervoor dat ze samen besloten om hulp te zoeken in de vorm van therapie.

Mijn ouders waren snobistisch en er was weinig gezelligheid thuis. Als ik eens plezier had zeiden zei: André, van jou komt zo niets terecht.

En wat hadden ze ongelijk. André straalt nu vrolijkheid uit en is gek op zijn twee kinderen én vijf kleinkinderen. Voor die vrolijkheid is vooral vrouw Marjorie verantwoordelijk. “Als ik haar niet had ontmoet zou ik nu met een fles whisky onder de brug hebben gelegen.”

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook