In déze plaats ligt het beste terras van Nederland

Het mooie weer laat misschien even op zich wachten dit jaar, maar áls het zonnetje schijnt dan weten we waar we moeten z...

Lees ook

Het mooie weer laat misschien even op zich wachten dit jaar, maar áls het zonnetje schijnt dan weten we waar we moeten zijn. Op een terras, natuurlijk. Mét goed gezelschap en een glas rosé. Natuurlijk wil je wel op een terras zitten met goede service en voldoende zon. Als je zeker wil weten dat je wel even kunt vertoeven op een terras, ga dan op het allerbeste terras van Nederland zitten!

Elk jaar wordt het beste terras van Nederland gekozen door vakblad Misset Horeca. Een lastige taak, want er zijn behoorlijk wat terrassen in Nederland. Maar de juryleden zijn tot een conclusie gekomen. Het állerbeste terras van Nederland ligt in Roosendaal! Het Hooihuis heeft de prestigieuze titel van 2016 gekregen.

Volgens jurylid Michael Simon gaat het bij de verkiezing om het totaalpakket. “Ziet het terras er schoon uit, is het gezellig met kaarsjes op tafel, is er netjes gedekt, word je begroet en snel, efficiënt geholpen? Wordt de koffie of de soep gebracht zonder dat er is gemorst? Maar waar het vooral om gaat: snelheid en vriendelijkheid.” Het Hooihuis voldoet aan alle punten! Geen verrassing, het restaurant heeft de afgelopen drie jaar de publieksprijs gewonnen.

Is Roosendaal te ver weg? Wellicht is een ander terras in de top tien dichterbij huis:

  1. Het Hooihuis – Roosendaal
  2. De Werf – Veere
  3. Bie de Tantes –  Eys
  4. Alt Arce – Arcen
  5. Slavante – Maastricht
  6. Gina – Leidschendam
  7. Oranjeplaat – Arnemuiden
  8. ’t Gerecht – Heerenveen
  9. Fortezza – Hellevoetsluis
  10. Eemlust – Baarn

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook