Sylvie Meis vertelt openhartig over moeilijkheden van bekendheid

Het leven als celebrity gaat niet altijd over rozen. Hoewel er genoeg voordelen kleven aan beroemd zijn (geld! luxe!), i...

Lees ook

Het leven als celebrity gaat niet altijd over rozen. Hoewel er genoeg voordelen kleven aan beroemd zijn (geld! luxe!), is het niet altijd even makkelijk. Althans, dat vindt Sylvie Meis. De BN’er heeft zoveel last van haar bekendheid dat ze zich soms genoodzaakt voelt om niet naar het strand te gaan, omdat ze weet dat er foto’s van haar gemaakt worden. 

sylvie meis bn'ers krullen maken met een stijltang © Getty Images

Sylvie Meis lijkt een droomleven te hebben, maar zo rooskleurig is het allemaal niet. De presentatrice vertelt in gesprek met Grazia openhartig over de moeilijkheden die haar bekendheid met zich meebrengt. “Het blijft lastig”, zegt Sylvie.

De beeldschone blondine vertelt dat het vooral op vakantie ingewikkeld is. Ze doet haar best om haar vakantiebestemmingen geheim te houden, maar dat lukt niet altijd. “Begin dit jaar was ik in Miami. Ik merkte dat er paparazzi op het strand waren en dat vond ik, moet ik eerlijk toegeven, zo vervelend dat ik de rest van de vakantie bij het zwembad heb doorgebracht.” Sylvie vermijdt het strand om hysterie te voorkomen, maar dat valt niet mee: “Ik hou wel van het strand en vind het heerlijk om in de zee te zwemmen. Het irritantste is als ze niet ophouden, terwijl ze hun foto’s allang hebben. Ze blijven maar jagen en terugkomen.”

Sylvie heeft in de loop der jaren een aantal geheime vakantieadresjes verzameld waar ze ‘redelijk op vakantie kan gaan’. Populaire vakantiebestemmingen zitten er niet in voor de presentatrice. “Als je naar Ibiza of St. Tropez gaat, weet je van tevoren dat er veel paparazzi op de loer liggen. Dus als je daar problemen mee hebt, moet je dat ook gewoon niet opzoeken.”

Lees ook:

 

Laatste nieuws

Zie ook