David en Victoria Beckham delen nostalgische trouwfoto’s

Feest in huize Beckham! Het is zeventien jaar geleden dat David en Victoria Beckham in het huwelijksbootje stapten. De r...

Lees ook

Feest in huize Beckham! Het is zeventien jaar geleden dat David en Victoria Beckham in het huwelijksbootje stapten. De relatie heeft ups en downs (*kuch* Rebecca Loos) gekend, maar na al die jaren zijn ze nog steeds bij elkaar. En de relatie is sterker dan ooit! 

Met het publieke drama had niemand verwacht dat het showbizzkoppel lang bij elkaar zou blijven. Maar zeventien jaar later zijn David en Victoria nog steeds getrouwd! Vandaag is een bijzondere dag om even bij stil te staan. Dat doen ze beide door een nostalgische trouwfoto te delen op Instagram. Uiteraard mét een zoetsappige tekst erbij.

David schrijft: “Wow, zeventien jaar geleden op deze dag gebeurde dit… Ik heb zoveel geluk gehad dat ik iemand heb ontmoet die dezelfde drive heeft en dezelfde dingen in het leven wil. We hebben vier prachtige kinderen gecreëerd en ik kon mij geen lievere en zorgzamere moeder wensen. Ik hou van jou.” Victoria heeft op haar beurt ook een ontroerende tekst geschreven. “Ik voel me zo geliefd en gezegend. Mijn beste vriend, mijn liefde. De aardigste man die mij elke dag inspireert. De beste man en vader in de wereld.”

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook