Dit deden de BN’ers dit weekend

Het weekend is voorbij. Tijd voor een nieuwe week! Maar niet zonder terug te blikken op het weekend. Wat hebben de BN'er...

Lees ook

Het weekend is voorbij. Tijd voor een nieuwe week! Maar niet zonder terug te blikken op het weekend. Wat hebben de BN’ers afgelopen weekend uitgespookt? Beau Monde zet de belangrijkste, opmerkelijkste en grappigste gebeurtenissen in Hillywood voor jou op een rij.

Zaterdag

Volkszangeres Renée de Haan is zaterdagochtend overleden. De zangeres leed al enige tijd aan darmkanker en is aan de gevolgen van deze nare ziekte overleden. Ze werd 61 jaar. Renée heeft vrijdagavond nog afscheid kunnen nemen van haar geliefden. Ze wordt zaterdag in besloten kring gecremeerd.

Gelukkig was er ook goed nieuws. Frans Duijts en zijn Marloes vierden dat ze 12,5 jaar getrouwd zijn. Een bijzondere mijlpaal, want het ging niet altijd vanzelf. De zanger heeft keihard moeten vechten voor het liefdesgeluk van hem en zijn vrouw. Reden genoeg voor een feestje!

Hoera! Patrick Kluivert mocht vrijdag veertig kaarsjes uitblazen. Een bijzondere leeftijd die goed gevierd mag worden! En dat gebeurde op zaterdagavond. Ze pakten groots uit met een knallend feest met diverse optredens van onder andere Glennis Grace.

Xess Xava is gedoopt! De kleine man is inmiddels zeven maanden oud en zaterdag was het eindelijk tijd voor zijn doop. Wes en Yo hebben hun zoontje laten dopen op Ibiza, waardoor hij officieel is toegetreden tot de katholieke kerk. Alleen directe familie kreeg een uitnodiging voor de doop. De pers werd op flinke afstand gehouden. Yolanthe heeft na de doop zelf foto’s gepubliceerd.

Zondag

Feest in huize Lourens! Fajah Lourens werd gisteren 35 jaar. De actrice met killer body voelt zich naar eigen zeggen ‘forever 21’. Het is niet bekend hoe ze haar verjaardag heeft gevierd, maar Fajah kennende laat ze deze gelegenheid niet zomaar aan zich voorbij gaan.

Het grootste raadsel van Hillywood is op dit moment het huwelijk van Sylvie Geersen. Staat het nu op springen, of is alles koek en ei? Dit weekend leek er weer geen vuiltje aan de lucht te zijn. De Mexicaanse Rogelio is in Nederland en gisteren werd het stel knuffelend op de Dam gespot. To be continued…

Nicolette van Dam was met haar gezin een dagje naar Noordwijk. Ze genoot van haar twee meiden van het overwegend zonnige weer. Man Bas ging nog het water in, tot grote verbazing van Lola-Lily en Kiki-Kate. Het is dan wel zomer, maar strandweer is het nog niet!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook