Deense royals poseren voor Mario Testino

Geheel in de stijl van prinses Diana en hertogin Kate weet prinses Mary van Denemarken precies wie je moet hebben voor e...

Lees ook

Geheel in de stijl van prinses Diana en hertogin Kate weet prinses Mary van Denemarken precies wie je moet hebben voor een chique glamourshoot: Mario Testino.

Mary en haar man kroonprins Frederik wilden best meewerken aan een reportage voor de Australische Vogue (Mary komt oorspronkelijk uit die streken). Maar dan wel met een topfotograaf. Dus vloog Testino naar Kopenhagen om het stel met hun vier kinderen prins Christian (10), prinses Isabella (9) en tweeling Vincent en Josephine (5) in en om Paleis Amalienborg vast te leggen.

Thuis in het paleis

© Vogue Australië 2016 © Vogue Australië 2016

Het eerste wat opvalt is hoe groot prins Vincent opeens lijkt. En we willen ook onmiddellijk weten waarom die troepjes tussen hen in niet even zijn opgeruimd voor dit kiekje. Hulde aan prinses Josephine die – en we hadden niet anders verwacht – center stage poseert en cute as ever is.

Op de oprijlaan

© Vogue Australië 2016 © Vogue Australië 2016

“Ik vind het altijd moeilijk om over mezelf te spreken als een rolmodel, want het zijn meer andere mensen en hun indruk van jou die een rolmodel van je maken,” zegt Mary in het interview. “Het is niet iets waar ik me bewust mee bezighoud, tegelijkertijd ben ik me zeer bewust van mijn rol en mijn verantwoordelijkheid.”

Duitse Vogue 2010

© Vogue Duitsland 2010 © Vogue Duitsland 2010

Het is niet de eerste keer dat Mary en Frederik meewerken aan een mooie reportage. Mary, PR-manager van beroep, lijkt zich terdege bewust van het nut van goede publiciteit en mooie plaatjes. Deze stamt uit 2010, toen Mary zwanger was van de tweeling en leverde ook deze? geweldige foto’s op.

Christiaan met zijn vader

© Vogue Duitsland 2010 © Vogue Duitsland 2010

Frederik met een enge vogel

© Vogue Duitsland 2010 © Vogue Duitsland 2010

De Australische Vogue ligt op 11 juli in de schappen.

Laatste nieuws

Zie ook