Hebben: deze 90’s Adidas-sneaker maakt comeback

Veel 90's trend maken dit jaar een comeback. Zo ook de iconische Adidas Gazelle sneakers. De sneakers kwamen voor het ee...

Lees ook

Veel 90’s trend maken dit jaar een comeback. Zo ook de iconische Adidas Gazelle sneakers. De sneakers kwamen voor het eerst op de markt in jaren ’60, maar werden pas echt groot in de jaren ’90. Na het succes van de Stan Smiths en de Superstars gaan deze Gazelles vast ook als warme broodjes over de toonbank.

En helemaal als je Kate Moss weet te strikken om de sneakers te promoten:

Een Adidas meisje

Kate Moss is fan van het eerste uur. In de jaren ’90 werd zij regelmatig gespot op het model. ‘Gazelles waren de sneakers die iedereen aanhad in de 90s. Ze zijn tijdloos. Stiekem ben ik altijd al een beetje een Adidas-meisje geweest,’ aldus het 90s supermodel op de Instagram van het merk.

De commercial

Bij een comeback wil je natuurlijk wel een beetje het retro-gevoel vast houden. Daarom heeft Adidas Doug Abraham (visueel artiest, bekend om zijn fashion-collages) gevraagd om de foto van Kate Moss uit 1993 ? te bewerken. Met als resultaat een leuk filmpje en een volle online winkelmand, want ondertussen hebben wij onderstaande items al vast geshopt. Hebben!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook