Dit is de grote zwakte van Sylvie Meis

Eerlijk is eerlijk: Sylvie Meis houdt van mannen en dan bij voorkeur mannen die erg atletisch zijn én voetbal spelen. He...

Eerlijk is eerlijk: Sylvie Meis houdt van mannen en dan bij voorkeur mannen die erg atletisch zijn én voetbal spelen. Het is haar gelukt om voetbalvrouw te worden en ze heeft ondertussen hard aan haar eigen carrière gemaakt, maar die voorliefde voor voetballers lijkt onveranderd. Iedereen verdient de liefde, maar zoekt Sylvie die vooral bij deze mannen?

Ze was poepiebruin en droeg een glinsterende lipgloss in de periode dat ze Rafael leerde kennen als speler van de voetbalclub Ajax. Hij vond haar meteen een lekker wijf, maar Sylvie gaf zich niet zo snel. Het bleef eerst bij sms’en ? dat deed men destijds, weet je nog? ? zodat de twee elkaar beter konden leren kennen voordat er überhaupt afgesproken werd. De twee waren vervolgens al zo verliefd dat de rest in een snelvaart ging.

Maar niet alleen Rafael heeft Sylvie aan de haak geslagen, ze zou ook een slippertje hebben gemaakt met zijn toen-collega Zlatan Ibrahimovic. Een gerucht dat ontkend wordt, maar serieus, Rafael heeft niet voor niets een hekel aan Zlatan.

Hier blijft het niet bij! Sylvie zou het bed hebben gedeeld met Sami Khedira en onlangs biechtte ze op dat ze de keeper van het Zwitserse elftal wel ziet zitten. En iedereen maar denken dat ze klaar was met voetbal… Hoe dan ook, iedereen verdient liefde en we hopen dat Sylvie dat ook weer mag ervaren.

Lees ook:

Laatste nieuws