Victoria Koblenko laat trots haar babybuik zien

In maart maakte Victoria Koblenko bekend dat ze weer terug was bij haar grote liefde Evgeniy Levchenko. Alhoewel, ze bie...

In maart maakte Victoria Koblenko bekend dat ze weer terug was bij haar grote liefde Evgeniy Levchenko. Alhoewel, ze biechtte op dat ze weer verliefd was en een maand later bleek niet alleen dat Evgeniy degene is die haar hart (wederom) heeft gestolen, maar ook dat ze samen een kindje verwachten. Inmiddels is Victoria dus al heel wat maanden zwanger en dat kun je zien.

Laat het maar aan Victoria Koblenko over om zwanger de mooiste outfits te rocken én vast te leggen tijdens een fotoshoot voor een magazine. Je ziet dat de babybuik flink aan het groeien is en zo te zien geniet Victoria met volle teugen. Ze is super mooi zwanger!

Bekijk hier de foto’s:

Victoria Koblenko laat weer eens zien hoe fotogeniek ze is. De foto’s zijn gemaakt door Marcel Krijger en haar glam squad heeft Victoria een Ellis Faas make-upje gegeven, een Wolford outfit en een Quay zonnebril die dit jaar overal te zien is. Looking good!

Lees ook:

Laatste nieuws